Urządzenia i Akcesoria
Pizza met pistache pesto, stracciatella kaas en mortadella
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz. 10 min
4 stuks
Składniki
Pizzadeeg
-
water120 g
-
verse gist5 g
-
suiker½ tl
-
extra vergine olijfolie om in te vetten
-
broodbloem200 g
-
zout1 tl
Pistache pesto
-
Parmezaanse kaas in stukken (2-3 cm)20 g
-
pistachenoten90 g
-
teentje knoflook (opcjonalnie)½
-
verse basilicumbladeren3
-
extra vergine olijfolie40 g
Topping
-
Stracciatella kaas (gemaakt van Italiaanse buffelmelk)80 g
-
mortadella in plakjes60 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 stuk
Sód
384.3 mg
Białko
19.5 g
Kalorie
2200.8 kJ /
526 kcal
Tłuszcz
30.8 g
Błonnik
3.8 g
Tłuszcz nasycony
7.8 g
Węglowodany
44.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lasagne Bolognese met Verse Spinazie Pasta
3 godz.
Op Cederhout gegrilde Zalm met Pesto en Paddenstoelen-orzotto
1 godz. 50 min
Bietencarpaccio met Burrata
Brak ocen
Champagne crème cake
Brak ocen
Boter plank met spinaziepesto
10 min
Vegan mini cheesecakes
4 godz. 30 min
Winterontbijt: wortel en kokoshavermoutpap, hartige volkoren pannenkoeken
Brak ocen
Ingelegde champignons
Brak ocen
De eerste hap: Zalm met Groenten
Brak ocen
Pesto met basilicum
5 min
Ananas zandkoekjes
2 godz.
Bananen-druivenpudding zonder toegevoegde suikers
1 godz.