Wersje kompatybilne
Pizza met pistache pesto, stracciatella kaas en mortadella
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pizzadeeg
- 120 g water
- 2 - 3 g verse gist
- ½ tl suiker
- extra vergine olijfolie, om in te vetten
- 200 g broodbloem
- 1 tl zout
Pistache pesto
- 20 g Parmezaanse kaas, in stukken (2-3 cm)
- 90 g pistachenoten
- ½ teentje knoflook (opcjonalnie)
- 3 verse basilicumbladeren
- 40 g extra vergine olijfolie
Topping
- 80 g Stracciatella kaas (gemaakt van Italiaanse buffelmelk)
- 60 g mortadella, in plakjes
- Wartości odżywcze
- na 1 stuk
- Kalorie
- 2200.8 kJ / 526 kcal
- Białko
- 19.5 g
- Węglowodany
- 44.3 g
- Tłuszcz
- 30.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.8 g
- Błonnik
- 3.8 g
- Sód
- 384.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bloemkoolsoep met gebakken ganzenlever
35min
Glutenvrije gevulde pepers
Brak ocen
Parelgerst- en champignonsoep
Brak ocen
In de oven gebakken vissticks met pompoendip
Brak ocen
Vegan kaas dip
40min
Tarbot met salsasaus
Brak ocen
Goudbrasem met tapenade, aardappel-knolselderpuree en gemarineerde prinsessenbonen
Brak ocen
Gebakken buns
Brak ocen
Roggebroodjes
Brak ocen
Graubünden gerstsoep
Brak ocen
Butternut en gembersoep
35min
Veenbessen-chocolade cakemix
Brak ocen