Urządzenia i Akcesoria
Pizza met pistache pesto, stracciatella kaas en mortadella
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz. 10 min
4 stuks
Składniki
Pizzadeeg
-
water120 g
-
verse gist5 g
-
suiker½ tl
-
extra vergine olijfolie om in te vetten
-
broodbloem200 g
-
zout1 tl
Pistache pesto
-
Parmezaanse kaas in stukken (2-3 cm)20 g
-
pistachenoten90 g
-
teentje knoflook (opcjonalnie)½
-
verse basilicumbladeren3
-
extra vergine olijfolie40 g
Topping
-
Stracciatella kaas (gemaakt van Italiaanse buffelmelk)80 g
-
mortadella in plakjes60 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 stuk
Sód
384.3 mg
Białko
19.5 g
Kalorie
2200.8 kJ /
526 kcal
Tłuszcz
30.8 g
Błonnik
3.8 g
Tłuszcz nasycony
7.8 g
Węglowodany
44.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Krokante Onsen Eieren met Kool
Brak ocen
Boter plank met spinaziepesto
10 min
Ravioli van sternoten met champagnesaus
1 godz. 30 min
Schiacciata met gerookte zalm
Brak ocen
Lamscurry met kikkererwten en boerenkool
16 godz. 50 min
Szechuanrijst met gehaktvlees en chili-olie
1 godz. 5 min
Avocado-ijs met Chocoladesaus
Brak ocen
Risotto met oesterzwam en champagne
35 min
Gestoomde bun bahn mi burgers met gepekelde wortelen
45 min
Japanse Ramen Noedelsoep
1 godz. 40 min
Choronsaus
20 min
Uramaki Sushi met Tempura Garnalen
Brak ocen