Urządzenia i Akcesoria
Cuisson du riz jasmin
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
200 - 400 g de riz jasmin blanc
-
300 - 580 g d'eau
-
10 - 20 g d'huile végétale
-
½ - 1 c. à café de sel
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
331.3 mg
Białko
4.7 g
Kalorie
1124.7 kJ /
268.3 kcal
Tłuszcz
3.5 g
Błonnik
1.2 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
53.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mode rice cooker
8 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Riz asiatique et sauté de légumes (TM6 Metric)
45 min
Crème fouettée
10 min
Sauce béchamel
15 min
Cuisson du riz basmati
35 min
Cuisson du riz long blanc
35 min
Antonio Bachour: Fondue au fruit de la passion, brioche et fruits tropicaux (métrique)
4 godz. 30 min
Cuisson du riz au jasmin
35 min
Cuisson du riz
25 min
Cuisson des pâtes
25 min
Rissoler un mélange d'ail et d'oignons
20 min
Cuisson du riz
25 min
Champignons sautés
55 min