Omelette thaïe farcie au poulet

Omelette thaïe farcie au poulet

3.0 2 oceny
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 50 min
2 portions

Składniki

  • 20 g d'huile végétale et 3 c. à soupe
  • 1 gousse d'ail
  • 250 g filet de poulet, sans peau coupé en lanières
  • 1 oignon de printemps émincé
  • 10 g de sucre brun (opcjonalnie)
  • 100 g de tomates cerise coupées en deux
  • 50 g pousse de soja frais
  • ½ bouquet de coriandre fraîche
  • 20 g de sauce chili sucrée
  • 5 g jus de citron vert
  • 4 œufs
  • 10 g de sauce de poisson
  • 10 g de sauce soja
  • 10 g d'huile de sésame

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 1024.5 mg
Białko 45.5 g
Kalorie 2614.5 kJ / 624 kcal
Tłuszcz 41 g
Błonnik 1.6 g
Tłuszcz nasycony 6.5 g
Węglowodany 16 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...