Chocolat chaud italien

Chocolat chaud italien

4.3 46 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
4 portions

Składniki

  • 600 g de lait entier ou demi-écrémé
  • 60 - 100 g de sucre au goût
  • 50 g de cacao en poudre non sucré
  • 20 g d'amidon de blé
    20 g de fécule de pomme de terre, (ou 20 g de Maïzena)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 7.6 g
Kalorie 987 kJ / 236 kcal
Tłuszcz 8.6 g
Węglowodany 34.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...