Chocolat chaud italien

Chocolat chaud italien

4.3 38 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
4 portions

Składniki

  • de lait entier ou demi-écrémé
    600 g
  • de sucre au goût
    60 - 100 g
  • de cacao en poudre non sucré
    50 g
  • d'amidon de blé
    20 g
    20 g de fécule de pomme de terre, (ou 20 g de Maïzena)

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 236 kcal / 987 kJ
Białko 7.6 g
Tłuszcz 8.6 g
Węglowodany 34.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...