Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 - 450 g de viande, sans tendons, coupée en morceaux (3 cm/1 po.), partiellement congelée en une seule couche pendant 30-60 minutes
- Wartości odżywcze
- na 450 g
- Kalorie
- 1631.8 kJ / 390 kcal
- Białko
- 64.8 g
- Węglowodany
- 0.3 g
- Tłuszcz
- 14.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 6 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 237 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cuisson du riz basmati
35 Min
Citronnade
5min
Ail et oignons légèrement rissolés (200 g)
20 min
Viande hachée
35 Min
Sauce tomates à l'espagnole
25 Min
Sauce à pizza
35 Min
Pommes de terre rôties au romarin et à l'ail
1 Std. 10 Min
Cuisson du riz
25 Min
Guacamole (TM5/6 Metric)
5min
Haricots verts à l'ail et au gingembre
20 min
Sauce bolognaise
3h 15min
Oignons caramélisés (200 g)
40 Min