
Urządzenia i Akcesoria
Chlebki z grilla
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
8 sztuk
Składniki
-
170 g wody
-
10 g drożdży świeżych pokruszonych
-
½ łyżeczki cukru
-
300 g mąki pszennej plus dodatkowa ilość do oprószenia blatu
-
15 g oleju plus dodatkowa ilość do posmarowania
-
1 łyżeczka soli
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Kalorie
148 kcal /
621 kJ
Białko
4 g
Tłuszcz
2 g
Węglowodany
27 g
Błonnik
1.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

THERMOMIX® NA BIWAKU
12 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Ziemniaki Hasselback i dip z serem pleśniowym
1 godz. 25 min
Małpi chlebek à la pizza
1 godz. 50 min
Wieniec pszenno-orkiszowy z camembertem
1 godz. 50 min
Kanapki z focacci z bazyliowym pesto, mozzarellą i pomidorem
3 godz. 20 min
Domowe bułki do hot dogów
2 godz. 15 min
Pizzowe łódeczki w dwóch wariantach
1 godz. 30 min
Wytrawne bułeczki-kwiatki
2 godz. 10 min
Bułki łobuza i spółki
1 godz. 55 min
Bułki śniadaniowe
1 godz. 40 min
Pita
2 godz. 30 min
Bułki do hamburgerów
3 godz.
Sałatka ziemniaczana na ciepło (z grilla)
1 godz. 10 min