Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 克 油
- 2 瓣 蒜头 ,切片
- 300 克 百叶 ,切丝
- 150 克 青椒 ,去芯切丝
- 1 克 糖
- 5 克 盐
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1961 kJ / 468.7 kcal
- Białko
- 30.5 g
- Węglowodany
- 11.8 g
- Tłuszcz
- 29.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.7 g
- Błonnik
- 0.1 g
- Sód
- 646.1 mg