Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 克 番茄 ,切块
- 30 克 洋葱 ,切块
- 2 瓣 蒜头
- 15 克 鳄梨油
- 2 克 海盐 (约½茶匙)
- 1 克 现磨黑胡椒粉 (约¼茶匙)
- 300 克 水
- 200 克 白芸豆 ,水里浸泡一晚
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1715.4 kJ / 410 kcal
- Białko
- 24.8 g
- Węglowodany
- 66.1 g
- Tłuszcz
- 7.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 10.9 g
- Błonnik
- 25.2 g
- Sód
- 420 mg