Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 克 水
- 25 根 小香腸
- 1 顆 蛋 ,打散
- 2 茶匙 牛奶
- 400 克 酥皮 ,自製或市售(詳見要訣)
- 少許 黃芥末 ,裝飾
- 少許 蕃茄醬 或蘸醬
- Wartości odżywcze
- na 1 個
- Kalorie
- 358.9 kJ / 259.1 kcal
- Białko
- 3.5 g
- Węglowodany
- 17.9 g
- Tłuszcz
- 20.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 52.9 g
- Błonnik
- 0.4 g
- Sód
- 94.2 mg