Arroz negro con mango y salmón

Arroz negro con mango y salmón

4.3 33 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 raciones

Składniki

  • 300 g de mango maduro en trozos de aprox. 2 cm
  • 20 g zumo de limón
  • 4 pellizcos de sal
  • 10 g de mostaza
  • 20 g de aceite de oliva
  • 1200 g de agua
  • 200 g de arroz negro (venere) (tiempo de cocción 16-18 min, ver sugerencia)
  • 300 g de lomo de salmón fresco sin piel ni espinas en 2-3 trozos
  • 1 - 2 pellizcos de pimienta molida (opcjonalnie)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 494.3 mg
Białko 19.8 g
Kalorie 1794 kJ / 428.8 kcal
Tłuszcz 16.8 g
Błonnik 3 g
Tłuszcz nasycony 3.3 g
Węglowodany 49.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...