Arroz negro con mango y salmón

Arroz negro con mango y salmón

4.3 32 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 raciones

Składniki

  • de mango maduro en trozos de aprox. 2 cm
    300 g
  • de zumo de limón
    20 g
  • de sal
    4 pellizcos
  • de mostaza
    10 g
  • de aceite de oliva
    20 g
  • de agua
    1200 g
  • de arroz negro (venere) (tiempo de cocción 16-18 min, ver sugerencia)
    200 g
  • de lomo de salmón fresco sin piel ni espinas en 2-3 trozos
    300 g
  • de pimienta molida (opcjonalnie)
    1 - 2 pellizcos

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 428.8 kcal / 1794 kJ
Białko 19.8 g
Tłuszcz 16.8 g
Węglowodany 49.8 g
Błonnik 3 g
Tłuszcz nasycony 3.3 g
Sód 494.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...