
Urządzenia i Akcesoria
Vegetarian Japchae
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
firm tofu14 oz
-
cornstarch2 - 3 tbsp
-
water40 oz
-
cellophane noodles7 oz
-
yellow onions thinly sliced half moons4 oz
-
garlic cloves thinly sliced3
-
sesame oil divided3 - 4 tbsp
-
carrots julienned3 oz
-
fresh shiitake mushrooms stems discarded, thinly sliced3 oz
-
baby spinach1 oz
-
bell peppers julienned4 oz
-
zucchini julienned5 oz
-
soy sauce2 oz
-
sugar1 oz
-
toasted sesame seeds1 tbsp
-
green onions julienned, to garnish
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
512.4 kcal /
2143.6 kJ
Białko
19.7 g
Tłuszcz
20.6 g
Węglowodany
67.2 g
Błonnik
5.7 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Sód
835.9 mg