Urządzenia i Akcesoria
Vegetarian Japchae
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
firm tofu14 oz
-
cornstarch2 - 3 tbsp
-
water40 oz
-
cellophane noodles7 oz
-
yellow onions thinly sliced half moons4 oz
-
garlic cloves thinly sliced3
-
sesame oil divided3 - 4 tbsp
-
carrots julienned3 oz
-
fresh shiitake mushrooms stems discarded, thinly sliced3 oz
-
baby spinach1 oz
-
bell peppers julienned4 oz
-
zucchini julienned5 oz
-
soy sauce2 oz
-
sugar1 oz
-
toasted sesame seeds1 tbsp
-
green onions julienned, to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
835.9 mg
Białko
19.7 g
Kalorie
2143.6 kJ /
512.4 kcal
Tłuszcz
20.6 g
Błonnik
5.7 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
67.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
45 min
Stir-Fried Vegetables
15 min
Vegan Oyster Mushroom Soup
40 min
Chili and Peanut Noodles with Tofu and Chili Garlic Oil
30 min
Yasai Yaki
25 min
Lemongrass Tempeh
1 godz. 15 min
Steamed Tofu
30 min
Stir-Fried Vegetables (TM5 Metric)
10 min
Savory Oatmeal with Sautéed Mushrooms
45 min
Kaiyang Cabbage (Savory Stir-Fried Cabbage)
35 min
Egg Drop Soup
45 min
Vegan Cashew Sauté
35 min