Vegetarian Japchae

Vegetarian Japchae

3.7 26 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 portions

Składniki

  • firm tofu
    14 oz
  • cornstarch
    2 - 3 tbsp
  • water
    40 oz
  • cellophane noodles
    7 oz
  • yellow onions thinly sliced half moons
    4 oz
  • garlic cloves thinly sliced
    3
  • sesame oil divided
    3 - 4 tbsp
  • carrots julienned
    3 oz
  • fresh shiitake mushrooms stems discarded, thinly sliced
    3 oz
  • baby spinach
    1 oz
  • bell peppers julienned
    4 oz
  • zucchini julienned
    5 oz
  • soy sauce
    2 oz
  • sugar
    1 oz
  • toasted sesame seeds
    1 tbsp
  • green onions julienned, to garnish

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 512.4 kcal / 2143.6 kJ
Białko 19.7 g
Tłuszcz 20.6 g
Węglowodany 67.2 g
Błonnik 5.7 g
Tłuszcz nasycony 3 g
Sód 835.9 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...