Urządzenia i Akcesoria
Vegetarian Japchae
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
firm tofu14 oz
-
cornstarch2 - 3 tbsp
-
water40 oz
-
cellophane noodles7 oz
-
yellow onions thinly sliced half moons4 oz
-
garlic cloves thinly sliced3
-
sesame oil divided3 - 4 tbsp
-
carrots julienned3 oz
-
fresh shiitake mushrooms stems discarded, thinly sliced3 oz
-
baby spinach1 oz
-
bell peppers julienned4 oz
-
zucchini julienned5 oz
-
soy sauce2 oz
-
sugar1 oz
-
toasted sesame seeds1 tbsp
-
green onions julienned, to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
835.9 mg
Białko
19.7 g
Kalorie
2143.6 kJ /
512.4 kcal
Tłuszcz
20.6 g
Błonnik
5.7 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
67.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chili and Peanut Noodles with Tofu and Chili Garlic Oil
30 min
Vegan "Beefy" Burger
1 godz. 40 min
Sweet and sour tempeh
50 min
Grilled tofu steaks with Asian mushrooms
2 godz. 30 min
Vegan Cashew Sauté
35 min
Vegan Spaghetti and "Meatballs"
1 godz. 30 min
Steamed Tofu
30 min
Mushroom Taco Filling
35 min
Kaiyang Cabbage (Savory Stir-Fried Cabbage)
35 min
Soba noodle and tofu salad
35 min
Tofu Ramen Bowl
55 min
Savory Rice Porridge (Congee)
35 min