Urządzenia i Akcesoria
Char Siu Pork with Rice
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 8 godz. 40 min
6 portions
Składniki
-
hoisin sauce4 ½ oz
-
ketchup4 oz
-
dark brown sugar3 oz
-
dry sherry3 oz
-
soy sauce, light2 ½ oz
-
Chinese five spice powder¾ tsp
-
pork tenderloins (approx. 2-2½ lb total)2
-
jasmine rice8 oz
-
water30 oz
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
green onions chopped, to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
40 g
Kalorie
1887 kJ /
451 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
56 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1 godz. 5 min
Stuffed Pork Loin with Apple Cider Sauce
1 godz.
Chicken with Spiced Tangerine Sauce
1 godz. 25 min
Pork Tenderloin with Carrots and Pesto Potatoes
2 godz. 55 min
Roasted Pork Loin (Betty)
1 godz. 35 min
Pineapple Pork Chops
2 godz. 40 min
Sweet and Sour Pork
35 min
Sweet and Sour Pork Ribs
30 min
Chinese Pork with Vegetables
1 godz. 20 min
Tropical Cashew Rice
1 godz. 45 min
Texas BBQ Pulled Pork
1 godz. 30 min
Korean Beef Sauté
1 godz. 25 min