Urządzenia i Akcesoria
Char Siu Pork with Rice
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 8 godz. 40 min
6 portions
Składniki
-
hoisin sauce4 ½ oz
-
ketchup4 oz
-
dark brown sugar3 oz
-
dry sherry3 oz
-
soy sauce, light2 ½ oz
-
Chinese five spice powder¾ tsp
-
pork tenderloins (approx. 2-2½ lb total)2
-
jasmine rice8 oz
-
water30 oz
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
green onions chopped, to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
40 g
Kalorie
1887 kJ /
451 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
56 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sweet and sour pork ribs
40 Min
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1 Std. 5 Min
Sweet and Sour Pork Ribs
30 Min
Chinese Pork with Vegetables
1 Std. 20 Min
Baby Back Ribs with Chipotle BBQ Sauce
1 Std. 30 Min
Beef Short Rib Chili
1 Std. 25 Min
Honey Garlic BBQ Pork Ribs
3 Std. 40 Min
Sweet and Sour Pork Ribs (TM5/6 Metric)
30 Min
Chicken with Spiced Tangerine Sauce
1 Std. 25 Min
Cod with Crispy Bacon and Parsley Potatoes
40 Min
Bourbon-Glazed Chicken Wings
50 Min
Pork ribs with black bean sauce
2 Std.