Urządzenia i Akcesoria
Shrimp Cocktail
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 50 min
6 portions
Składniki
Sous-Vide Shrimp
-
large raw shrimp, peeled tail on, deveined24 oz
-
water to fully submerge bags (not higher than max. fill mark)
-
1 tsp ascorbic acid (vitamin C powder)lemon juice (approx. ½ lemon) (see Tip)1 oz
Cocktail Sauce
-
4 oz tomato sauceketchup4 oz
-
chili sauce2 oz
-
prepared horseradish to taste1 oz
-
mayonnaise (opcjonalnie) to taste3 oz
-
freshly squeezed lemon juice1 tsp
-
Worcestershire sauce1 tsp
-
hot sauce to taste3 drops
-
capers (opcjonalnie) to taste2 tbsp
-
salt1 pinch
-
ice cubes to serve
-
fresh parsley leaves to garnish
-
lemon cut into wedges, to serve1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1166 mg
Białko
16 g
Kalorie
879 kJ /
210 kcal
Tłuszcz
12 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Antonio Bachour: Crème Brûlée with Tropical Fruits
3 Std. 40 Min
Watermelon and Salmon Ceviche Stack
30 Min
Ceviche
1 Std. 10 Min
Grilled Tri-Tip with Creamed Spinach
3 Std.
Lace Cookies with Nutella
50 Min
Warm Bacon and Shallot Vinaigrette
25 Min
Steamed Halibut with Romesco Sauce (Bill Yosses)
55 Min
Steamed Shrimp
20 Min
Coffee Rubbed Skirt Steak with Caper Salsa
35 Min
Light Browning Onions and Garlic
20 Min
Caramelizing 7 oz Onions
40 Min
Plank Grilled Pesto Salmon with Mushroom Orzotto
1 Std. 50 Min