Urządzenia i Akcesoria
Shrimp Cocktail
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 50 min
6 portions
Składniki
Sous-Vide Shrimp
-
large raw shrimp, peeled tail on, deveined24 oz
-
water to fully submerge bags (not higher than max. fill mark)
-
1 tsp ascorbic acid (vitamin C powder)lemon juice (approx. ½ lemon) (see Tip)1 oz
Cocktail Sauce
-
4 oz tomato sauceketchup4 oz
-
chili sauce2 oz
-
prepared horseradish to taste1 oz
-
mayonnaise (opcjonalnie) to taste3 oz
-
freshly squeezed lemon juice1 tsp
-
Worcestershire sauce1 tsp
-
hot sauce to taste3 drops
-
capers (opcjonalnie) to taste2 tbsp
-
salt1 pinch
-
ice cubes to serve
-
fresh parsley leaves to garnish
-
lemon cut into wedges, to serve1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1166 mg
Białko
16 g
Kalorie
879 kJ /
210 kcal
Tłuszcz
12 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Eggs with herb sauce and Easter biscuits
Brak ocen
Steamed Halibut with Romesco Sauce (Bill Yosses)
55 min
Biltmore Chianti Glazed Beef Short Ribs
4 godz.
Crab Stuffed Lobster Tails
50 min
Lemon Caper Asparagus
25 min
Crostini with Stuffed Anaheim Peppers and Mayonnaise
2 godz. 5 min
Manhattan Clam Chowder
55 min
Chinese Chicken Salad
1 godz. 30 min
Crab Cakes
1 godz. 35 min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
45 min
Jalapeño Lobster Mac "n" Cheese
1 godz. 5 min
Shrimp Cakes
30 min