Urządzenia i Akcesoria
Shrimp Cocktail
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 50 min
6 portions
Składniki
Sous-Vide Shrimp
-
large raw shrimp, peeled tail on, deveined24 oz
-
water to fully submerge bags (not higher than max. fill mark)
-
1 tsp ascorbic acid (vitamin C powder)lemon juice (approx. ½ lemon) (see Tip)1 oz
Cocktail Sauce
-
4 oz tomato sauceketchup4 oz
-
chili sauce2 oz
-
prepared horseradish to taste1 oz
-
mayonnaise (opcjonalnie) to taste3 oz
-
freshly squeezed lemon juice1 tsp
-
Worcestershire sauce1 tsp
-
hot sauce to taste3 drops
-
capers (opcjonalnie) to taste2 tbsp
-
salt1 pinch
-
ice cubes to serve
-
fresh parsley leaves to garnish
-
lemon cut into wedges, to serve1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1166 mg
Białko
16 g
Kalorie
879 kJ /
210 kcal
Tłuszcz
12 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13h 20min
Slow Cooked Potatoes (TM6)
45min
Warm Bacon and Shallot Vinaigrette
25min
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2h 45min
Red Pepper and Paprika Hollandaise Sauce
15min
Sous-vide Herbed Turkey with Roasted Red Pepper Sauce
5h
Sautéing 8.5 oz Shallots
20min
Caramelizing 14.5-17.5 oz Onions
50min
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13h 20min
Coffee Rubbed Skirt Steak with Caper Salsa
35min
Tuna Tartare
40min
Artichoke Heart Bruschetta
30min