慢燉可樂豬腳

慢燉可樂豬腳

3.0 3 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 7 godz.
4 人份

Składniki

  • ,洗淨
    3 - 4 枝
  • ,川燙用
    800 克
  • ,打結,去腥用
    1 把
  • ,切片,去腥用
    10 克
  • 豬腳 ,洗淨
    600 克
  • ,切片
    15 克
  • 蒜頭
    5 顆
  • 20 克
  • 冰糖
    20 克
  • 醬油
    40 克
  • 可樂
    250 克
  • 500 克
  • 米酒
    1 大匙
  • ,依個人口味調整
    ½ - 1 茶匙
  • 滷包
    1 包
  • 新鮮紅辣椒 (opcjonalnie)
    1 根

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 496 kcal / 2073.4 kJ
Białko 32.3 g
Tłuszcz 32.3 g
Węglowodany 16.3 g
Błonnik 0.3 g
Tłuszcz nasycony 137.6 g
Sód 642.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...