Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
芦笋和土豆
- 600 克 水
- 1 茶匙 盐
- 1 小撮 糖
- 5 克 黄油 (opcjonalnie)
- 700 - 750 克 土豆 ,小型或切小块(见要诀)
-
1000 - 1500
克 绿芦笋
lub 1000 - 1500 克 白芦笋
荷兰酱
- 20 - 40 克 水
- 10 - 20 克 柠檬汁
- 175 - 350 克 黄油
- 4 - 8 颗 蛋黄
- ½ 茶匙 盐
- 1 - 2 小撮 胡椒粉
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 2919 kJ / 698 kcal
- Białko
- 11.3 g
- Węglowodany
- 29.5 g
- Tłuszcz
- 58.5 g
- Błonnik
- 6.5 g