Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g water
- 6 medium eggs
- 50 g white bread, fresh or stale, cut in pieces
- 100 g milk
- 20 g vegetable oil, plus extra for greasing
- 80 g onions, quartered
- 800 g mixed mince (e.g. pork and beef)
- 1 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- ½ tsp sweet paprika
- Wartości odżywcze
- na 1 slice
- Kalorie
- 694 kJ / 166 kcal
- Białko
- 13 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 12 g
- Błonnik
- 0.2 g
Alternatywne przepisy
Herby Steaks with French Potato Salad
45 min
Chicken Noodle Soup
25 min
Sirloin Steaks and Herb Butter with Rosemary Potatoes and Broccoli
45 min
Pork Tenderloin and Roasted Sweet Potatoes with Port Sauce (TM5)
1 Std. 40 Min
Chicken and Peach Flatbreads
35 min
Fruity Pulled Pork
9h 10min
Meatballs with Tomato Sauce
45 min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 min
Pork tenderloin with mustard sauce
30 min
Potato, bacon and cheese tortilla
50min
Meatballs in Tomato Sauce with Potato Purée
45 min
Potato, Bacon and Cheese Tortilla
50min