Urządzenia i Akcesoria
Meatloaf
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
16 slices
Składniki
-
water400 g
-
medium eggs6
-
white bread fresh or stale, cut in pieces50 g
-
milk100 g
-
vegetable oil plus extra for greasing20 g
-
onions quartered80 g
-
mixed mince (e.g. pork and beef)800 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
sweet paprika½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Białko
13 g
Kalorie
694 kJ /
166 kcal
Tłuszcz
12 g
Błonnik
0.2 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken in Creamy Mushroom Sauce with Wild Rice
1 godz. 30 min
Blueberry Buns
3 godz. 25 min
Meatballs in Spanish sauce
55 min
Meatloaf
1 godz. 20 min
Beef Stroganoff
1 godz.
Zagorski Struklji (Baked Pastry with Cheese)
1 godz. 30 min
Cheese and Onion Cornbread (Sopa Paraguaya)
1 godz.
Chicken breasts pizzaiola
55 min
Beef Goulash with Bread Dumplings
1 godz. 30 min
Chicken with creamy vegetable sauce
50 min
Honey Mustard Baked Chicken and Garlic Cauliflower Purée
50 min
Beef Meatballs (Soutzoukakia) with Tomato Rice
1 godz.