Urządzenia i Akcesoria
Stir-fried Prawns with Spring Onions
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
2 portions
Składniki
-
spring onions cut in pieces (4 cm)2
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)10 g
-
sunflower oilvegetable oil10 g
-
raw prawns, peeled trimmed (see tip)300 g
-
rice wine1 Tbsp
-
fresh red chilli (opcjonalnie) thinly sliced1
-
fine sea salt1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
33 g
Kalorie
841 kJ /
231 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
0.1 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Kopitiam Style Soft Boiled Eggs
15 min
Golden Sand Prawns (Salted Egg Prawns)
30 min
Sautéed Prawns
15 min
Pork and Mushroom Broth
1 godz. 25 min
Squid with Ginger and Soy
40 min
Stir-fried Vegetables
10 min
Stir-fried Clams
35 min
Lemon Chicken
25 min
Foochow Nourishing Chicken Soup
1 godz. 20 min
Teochew Seafood Porridge
45 min
Braised Yee Mee
30 min
Braised Chicken with Mushroom
1 godz. 30 min