Urządzenia i Akcesoria
Stir-fried Prawns with Spring Onions
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
2 portions
Składniki
-
spring onions cut in pieces (4 cm)2
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)10 g
-
sunflower oilvegetable oil10 g
-
raw prawns, peeled trimmed (see tip)300 g
-
rice wine1 Tbsp
-
fresh red chilli (opcjonalnie) thinly sliced1
-
fine sea salt1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
33 g
Kalorie
841 kJ /
231 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
0.1 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes (TM6 & TM5)
40 min
Sea Coconut Braised Fish Maw Soup
25 godz. 10 min
Clams with Garlic Sauce
2 godz. 40 min
Stir-fried Clams
35 min
Prawns and Cuttlefish with Celery
30 min
Stir-fried Vegetables
10 min
Chinese Vermicelli with Prawns and Garlic Sauce
1 godz. 15 min
Braised Chicken with Mushroom
1 godz. 30 min
Steamed Chicken with Chilli Sauce
30 min
Chinese-style Stir-Fried Vegetables
30 min
Sambal Petai Prawns
20 min
Steamed Fish
30 min