Urządzenia i Akcesoria
Stir-fried Prawns with Spring Onions
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
2 portions
Składniki
-
spring onions cut in pieces (4 cm)2
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)10 g
-
sunflower oilvegetable oil10 g
-
raw prawns, peeled trimmed (see tip)300 g
-
rice wine1 Tbsp
-
fresh red chilli (opcjonalnie) thinly sliced1
-
fine sea salt1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
33 g
Kalorie
841 kJ /
231 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
0.1 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Stir-fried vegetables
10 min
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35 min
Prawn Stir-Fry with Rice and Vegetables
45 min
Seafood Stir-fry in Tomato Sauce
35 min
Squid with Ginger and Soy
40 min
Stir-fried Vegetables
10 min
Chawan Mushi (Japanese Savoury Egg Custard)
35 min
Chinese-style Stir-Fried Vegetables
30 min
Stir Fried Prawns with Soy Sauce
35 min
Stir-fried Clams
35 min
Prawns and Cuttlefish with Celery
30 min
Steamed Fish
30 min