Urządzenia i Akcesoria
Bulgar and Red Lentil Soup
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
onions quartered100 g
-
garlic cloves to taste2 - 3
-
tomato paste30 g
-
unsalted butter diced30 g
-
dried red lentils200 g
-
dried mint2 Tbsp
-
white long grain rice30 g
-
bulgur wheat (see tip)20 g
-
fine sea salt to taste1 ½ - 1 ¾ tsp
-
ground black pepper or to taste¼ tsp
-
chilli flakes or to taste¼ tsp
-
water room temperature1470 g
-
lemon quartered, for serving1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
15 g
Kalorie
1660 kJ /
396.5 kcal
Tłuszcz
7.3 g
Błonnik
10.6 g
Węglowodany
38 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Moroccan Harira Soup with Chicken
40 min
Bulgur Wheat
35 min
Basic Bulgur
35 min
Greek-style Baked Cod with Bulgur Wheat
1 godz. 30 min
Bulghur and lentil soup
1 godz.
Lentil, Red Pepper and Harissa Soup
45 min
Buckwheat with Mushrooms and Gorgonzola
25 min
Semolina Cake with Rosewater (Namoura)
40 min
Spinach, Lemon and Lentil Soup
50 min
Tomato, Lentil and Thyme Soup
40 min
Red Lentil Soup
40 min
Broccoli Cream Soup with Croutons
1 godz.