
Urządzenia i Akcesoria
Pão irlandês
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 45 min
16 fatias
Składniki
-
farinha tipo 65 mais q.b. p/ polvilhar250 g
-
farinha integral250 g
-
sal marinho1 ½ c. chá de
-
bicarbonato de sódio1 ½ c. chá de
-
leitelho (buttermilk - ver dica)450 g
Wartości odżywcze na 1 fatia
Kalorie
124.5 kcal /
521 kJ
Białko
4.4 g
Tłuszcz
0.7 g
Węglowodany
24.6 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
0.2 g
Sód
348.4 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Ontem. Hoje. Sempre.
50 Przepisów
Portugalia
Portugalia