Urządzenia i Akcesoria
Pão irlandês
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 45 min
16 fatias
Składniki
-
farinha tipo 65 mais q.b. p/ polvilhar250 g
-
farinha integral250 g
-
sal marinho1 ½ c. chá de
-
bicarbonato de sódio1 ½ c. chá de
-
leitelho (buttermilk - ver dica)450 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 fatia
Sód
348.4 mg
Białko
4.4 g
Kalorie
521 kJ /
124.5 kcal
Tłuszcz
0.7 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
0.2 g
Węglowodany
24.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Ontem. Hoje. Sempre.
50 Przepisów
Portugalia
Portugalia
Może spodoba Ci się również...
Bola de azeite
2 Std. 35 Min
Queijo fresco
48 Std.
Queijo fresco e pão de cereais
48 Std.
Pão de iogurte
50 Min
Brioche de abóbora
2 Std.
Pão de fruta
2 Std. 55 Min
Pão alemão
2 Std.
Pão integral com tomilho-limão
2 Std. 35 Min
Pão com sementes e aveia
5 Std. 30 Min
Pão da terra
1 Std. 35 Min
Pão doce de pequeno-almoço
1 Std. 30 Min
Pão de forma integral
2 Std.