Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 g Öl
- 10 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 500 g Schweine-Rippchen, in Stücken (ca. 5 cm)
- 50 g Puderzucker
- 50 g Reiswein
- 50 g Essig
- 15 g helle Sojasauce
- 10 g dunkle Sojasauce
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3194 kJ / 763 kcal
- Białko
- 14 g
- Węglowodany
- 14 g
- Tłuszcz
- 72 g
- Tłuszcz nasycony
- 29 g
- Błonnik
- 0.1 g
- Sód
- 33 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Holzfäller-Topf mit Kartoffeln und Champignons
3 Std.
Pierogi mit Rindfleischfüllung
1 Std.
Pilz-Kartoffel-Suppe
25 Min
Schweinefleisch in scharfer Sauce (回锅肉)
50min
Rinderfiletstreifen mit Zwiebeln und schwarzem Pfeffer (黑胡椒牛柳)
40min
Schweinefilet mit Knoblauchsprossen (肉炒蒜苔)
1 Std.
Pekingsuppe (酸辣汤)
45min
Gebratene Teigtaschen mit Schweinefleisch
1 Std. 30 Min
Ente in Biersauce (啤酒鸭)
1 Std.
Slow Cooking Hähnchenfleisch-Bällchen und Kartoffeln
2h 10min
Schweinefleisch-Pilaw
50min
Rippchen süß-sauer (糖醋排骨)
40min