Bagels sin gluten

Bagels sin gluten

4.2 11 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
6 unidades

Składniki

  • 200 g de agua
  • 80 g de leche
  • 10 g de levadura prensada fresca
  • 15 g de jarabe de agave
  • 450 g de harina panificable sin gluten Schär Mix Pan (y algo más para espolvorear)
  • 1 cucharadita de sal
  • 10 g de mantequilla
    10 g de aceite de oliva
  • 1 clara de huevo (reserve la yema)
  • 1 - 2 litros de agua
  • 1 cucharada de bicarbonato
  • 1 yema de huevo
  • 2 cucharadas de leche
  • 1 cucharada de semillas de amapola
  • 1 cucharada de semillas de sésamo

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 unidad

Sód 1460.5 mg
Białko 5 g
Kalorie 1427 kJ / 341 kcal
Tłuszcz 4.1 g
Błonnik 3.2 g
Tłuszcz nasycony 1.6 g
Węglowodany 64.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...