Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de agua
- 80 g de leche
- 10 g de levadura prensada fresca
- 15 g de jarabe de agave
- 450 g de harina panificable sin gluten Schär Mix Pan (y algo más para espolvorear)
- 1 cucharadita de sal
-
10
g de mantequilla
lub 10 g de aceite de oliva - 1 clara de huevo (reserve la yema)
- 1 - 2 litros de agua
- 1 cucharada de bicarbonato
- 1 yema de huevo
- 2 cucharadas de leche
- 1 cucharada de semillas de amapola
- 1 cucharada de semillas de sésamo
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 1427 kJ / 341 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 64.7 g
- Tłuszcz
- 4.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.6 g
- Błonnik
- 3.2 g
- Sód
- 1460.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pan de molde sin gluten
14 Std.
Pan de brioche sin gluten
2u. 50min
Hojaldre rápido (sin gluten)
1h
Roscón de Reyes sin gluten
2u. 45min
Masa sablé sin gluten
1h
Pizza de gorgonzola, jamón y patata (sin gluten)
2u. 50min
Cookies de chocolate (sin gluten)
1h 30min
Pan exprés sin gluten
1h
Crêpes sin gluten
45 min
Pizza "de la pizzería" sin gluten
2u. 50min
Focaccia al romero (sin gluten)
1 Std. 40 Min
Tortitas sin gluten
40 min