
Urządzenia i Akcesoria
Sauce aurore (béchamel à la tomate)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
1 La recette complète
Składniki
-
de beurre40 - 80 g
-
de lait500 - 1000 g
-
de farine de blé40 - 80 g
-
de purée de tomates1 - 2 c. à soupe
-
de sel½ - 1 c. à café
-
de poivre moulu2 - 4 pincées
-
de noix de muscade moulue2 - 4 pincées
Wartości odżywcze na 1 La recette complète
Kalorie
1529 kcal /
6409 kJ
Białko
42 g
Tłuszcz
103 g
Węglowodany
109 g
Błonnik
4.1 g
Tłuszcz nasycony
62 g
Sód
1732 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Mode sauce
17 Przepisów
Beneluks
Beneluks