Urządzenia i Akcesoria
Sauce aurore (béchamel à la tomate)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
1 La recette complète
Składniki
-
40 - 80 g de beurre
-
500 - 1000 g de lait
-
40 - 80 g de farine de blé
-
1 - 2 c. à soupe de purée de tomates
-
½ - 1 c. à café de sel
-
2 - 4 pincées de poivre moulu
-
2 - 4 pincées de noix de muscade moulue
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 La recette complète
Sód
1732 mg
Białko
42 g
Kalorie
6409 kJ /
1529 kcal
Tłuszcz
103 g
Błonnik
4.1 g
Tłuszcz nasycony
62 g
Węglowodany
109 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mode sauce
17 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Crêpes
1 godz. 15 min
Sauce béchamel Mode Sauce
15 min
Couronne à la pomme et au citron
50 min
Sauce soubise
Brak ocen
Hornazo
Brak ocen
Velouté de courgettes
45 min
Soupe mystère
45 min
Sauce choron
20 min
Pâte de base pour pain
24 godz. 5 min
Sauce champignons à la crème et au vin blanc
30 min
Galette des Rois à la frangipane
50 min
Crème de champignons
20 min