焗烤鱈魚

焗烤鱈魚

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
6 人份

Składniki

麵包屑
  • 乾硬的隔夜麵包 ,切成小塊
    50 克
鱈魚
  • 隔夜麵包 ,切小塊
    100 克
  • 牛奶
    100 克
  • 橄欖油
    50 克
  • 洋蔥 ,對切
    200 克
  • 蒜頭
    2 粒
  • 紅蘿蔔 ,切小塊
    300 克
  • 鹽漬鱈魚,預先浸泡去除鹽份 ,剝碎
    400 克
  • 1 小撮
  • 胡椒粉
    1 小撮
白醬
  • 牛奶
    300 克
  • 麵粉
    60 克
  • 無鹽奶油
    30 克
  • ½ 茶匙
  • 胡椒粉
    1 小撮
  • 豆蔻粉
    1 小撮
  • 鮮奶油
    200 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 421 kcal / 1761 kJ
Białko 19 g
Tłuszcz 26 g
Węglowodany 29 g
Błonnik 3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...