焗烤鱈魚
TM6 TM5 TM31

焗烤鱈魚

(Brak ocen)

Składniki

麵包屑

  • 50 克 乾硬的隔夜麵包 ,切成小塊

鱈魚

  • 100 克 隔夜麵包 ,切小塊
  • 100 克 牛奶
  • 50 克 橄欖油
  • 200 克 洋蔥 ,對切
  • 2 粒 蒜頭
  • 300 克 紅蘿蔔 ,切小塊
  • 400 克 鹽漬鱈魚,預先浸泡去除鹽份 ,剝碎
  • 1 小撮 鹽
  • 1 小撮 胡椒粉

白醬

  • 300 克 牛奶
  • 60 克 麵粉
  • 30 克 無鹽奶油
  • ½ 茶匙 鹽
  • 1 小撮 胡椒粉
  • 1 小撮 豆蔻粉
  • 200 克 鮮奶油

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
1761 kJ / 421 kcal
Białko
19 g
Węglowodany
29 g
Tłuszcz
26 g
Błonnik
3 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy