
Urządzenia i Akcesoria
焗烤鱈魚
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
6 人份
Składniki
麵包屑
-
乾硬的隔夜麵包 ,切成小塊50 克
鱈魚
-
隔夜麵包 ,切小塊100 克
-
牛奶100 克
-
橄欖油50 克
-
洋蔥 ,對切200 克
-
蒜頭2 粒
-
紅蘿蔔 ,切小塊300 克
-
鹽漬鱈魚,預先浸泡去除鹽份 ,剝碎400 克
-
鹽1 小撮
-
胡椒粉1 小撮
白醬
-
牛奶300 克
-
麵粉60 克
-
無鹽奶油30 克
-
鹽½ 茶匙
-
胡椒粉1 小撮
-
豆蔻粉1 小撮
-
鮮奶油200 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
421 kcal /
1761 kJ
Białko
19 g
Tłuszcz
26 g
Węglowodany
29 g
Błonnik
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

過去、現在、始終如一
50 Przepisów
Tajwan
Tajwan