
Urządzenia i Akcesoria
鮭魚蘆筍佐檸檬荷蘭醬&香米飯
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 人份
Składniki
檸檬荷蘭醬
-
水15 克
-
檸檬汁30 克
-
無鹽奶油 ,切小塊225 克
-
蛋黃 (大型雞蛋)4 顆
-
鹽 ,依個人口味調整½ 茶匙
-
黑胡椒粉 ,依個人口味調整1 小撮
鮭魚、蘆筍和香米飯
-
新鮮香菜葉30 克
-
檸檬皮屑 ,避免取用白色橘絡1 顆
-
泰國香米285 克
-
水1000 克
-
洋蔥粉1 茶匙
-
大蒜粉½ 茶匙
-
鹽 ,依個人口味調整½ 茶匙
-
綠蘆筍340 克
-
新鮮鮭魚肉片 ,去皮 (約3公分厚)450 克
-
鹽 ,依個人口味調整
-
黑胡椒粉 ,依個人口味調整
-
檸檬汁1 大匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
903 kcal /
3778 kJ
Białko
33 g
Tłuszcz
58 g
Węglowodany
62 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
32 g
Sód
672 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

過去、現在、始終如一
50 Przepisów
Tajwan
Tajwan