Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g di cioccolato fondente a pezzi (50% di cacao)
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- 30 g di Rum
- ½ cucchiaino di cannella in polvere
- 40 g di burro
- 40 g di zucchero
- 35 g di cacao amaro in polvere
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 845 kJ / 202 kcal
- Białko
- 2.3 g
- Węglowodany
- 14.9 g
- Tłuszcz
- 14.4 g
Alternatywne przepisy
Liquore al caramello
72h
Cioccolatini alla nocciola
2 Std. 20 Min
Mousse al cioccolato bianco e lamponi, con glassa a specchio e pandoro (di LuCake)
2 Std. 20 Min
Crema ai frutti rossi
20min
Cioccolatini agli amaretti
3 Std. 25 Min
Torrone napoletano
4 Std.
Nocciole tartufate
1h 10min
Salmone in crema di funghi con patate (Bimby Friend)
35min
Croccante da regalare
1h
Croccante alle mandorle
1h 30min
Mandorle sabbiate
1h
Crema Bimby ® al cioccolato fondente (TM6)
45min