Buns à la cannelle

Buns à la cannelle

4.6 199 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 40 min
9 portions

Składniki

  • de beurre en morceaux, et un peu pour le moule
    225 g
  • d'eau
    200 g
  • de levure boulangère sèche
    1 sachet
  • de lait en poudre
    20 g
  • de farine de blé et un peu pour fariner
    500 g
  • de sucre en poudre
    50 g
  • de sel
    2 c. à café
  • œuf
    1
  • de cassonade
    125 g
  • d'amandes en poudre
    60 g
  • de miel
    25 g
  • de cannelle en poudre
    3 c. à soupe

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 528 kcal / 2209 kJ
Białko 12 g
Tłuszcz 25 g
Węglowodany 63 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...