Buns à la cannelle

Buns à la cannelle

4.6 220 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 40 min
9 portions

Składniki

  • 225 g de beurre en morceaux, et un peu pour le moule
  • 200 g d'eau
  • 1 sachet de levure boulangère sèche
  • 20 g de lait en poudre
  • 500 g de farine de blé et un peu pour fariner
  • 50 g de sucre en poudre
  • 2 c. à café de sel
  • 1 œuf
  • 125 g de cassonade
  • 60 g d'amandes en poudre
  • 25 g de miel
  • 3 c. à soupe de cannelle en poudre

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 12 g
Kalorie 2209 kJ / 528 kcal
Tłuszcz 25 g
Węglowodany 63 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...