Urządzenia i Akcesoria
Beef pierogi
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions
Składniki
Filling
-
onion cut into quarters100 g
-
grapeseed oil20 g
-
beef cooked and cut into pieces (see Tips)320 - 350 g
-
carrot cooked and cut into pieces (see Tips)40 - 50 g
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
dried marjoram to taste¼ - ½ tsp
Pierogi
-
water plus extra to cook250 g
-
egg1
-
grapeseed oil20 g
-
plain flour plus extra to dust560 g
-
sea salt plus extra to cook1 pinch
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
237.3 mg
Białko
22.3 g
Kalorie
2043.2 kJ /
488.3 kcal
Tłuszcz
10.9 g
Błonnik
3.1 g
Tłuszcz nasycony
2.1 g
Węglowodany
73.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sourdough soup (White borscht)
96 godz. 30 min
Sauerkraut soup
50 min
Campari Cocktail
Brak ocen
Caramel toffees
Brak ocen
Corn tortillas
1 godz. 50 min
Pasta e fagioli
26 godz.
White Bean, Tasmanian truffle and chive soup (Paul Foreman)
15 min
Beer batter fish
40 min
Sweet potato and wakame patties (Jude Blereau)
1 godz.
Mini chicken kyivs
45 min
Greek Fava dip
50 min
Greek pita breads
1 godz. 15 min