Urządzenia i Akcesoria
Beef pierogi
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions
Składniki
Filling
-
onion cut into quarters100 g
-
grapeseed oil20 g
-
beef cooked and cut into pieces (see Tips)320 - 350 g
-
carrot cooked and cut into pieces (see Tips)40 - 50 g
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
dried marjoram to taste¼ - ½ tsp
Pierogi
-
water plus extra to cook250 g
-
egg1
-
grapeseed oil20 g
-
plain flour plus extra to dust560 g
-
sea salt plus extra to cook1 pinch
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
237.3 mg
Białko
22.3 g
Kalorie
2043.2 kJ /
488.3 kcal
Tłuszcz
10.9 g
Błonnik
3.1 g
Tłuszcz nasycony
2.1 g
Węglowodany
73.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Summer ice cream cake
4 godz. 50 min
Vanilla Yogurt
12 godz. 20 min
Macarons with Pistachio Ganache
2 godz. 30 min
Fancy smoked salmon and dill cream muffin
45 min
Spiralized vegetable crust pizza
Brak ocen
Vegetarian zoodle Fideuá (Thermomix® Spiralizer, using modes)
Brak ocen
Loukoumades (Greek doughnuts with honey and walnuts)
2 godz.
Beef jerky
1 godz. 50 min
Ghost meringues
12 godz. 25 min
Liver cake
1 godz. 50 min
Mighty mouse balls
1 godz. 15 min
Beer batter fish
40 min