Torta rustica di pere

Torta rustica di pere

2.3 15 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz.
12 porzioni

Składniki

  • 20 g di lievito di birra fresco
  • 120 g di acqua
  • 255 g zucchero
  • 500 g farina
  • 1 pizzico di sale
  • 300 g di pere la polpa a dadini
  • 1 limone la scorza grattugiata e il succo (preferibilmente bio)
  • 5 uova
  • 150 g di burro fuso

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 7.5 g
Kalorie 1524 kJ / 364 kcal
Tłuszcz 13.1 g
Węglowodany 57.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...