Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 5 g de hojas de perejil fresco
- 1 diente de ajo, pelado
- 30 g de jitomate deshidratado
- 6 hojas de albahaca frescas
- 40 g de aceite de oliva extra virgen
- 200 g de pimiento amarillo, en cubos (1 cm)
- 300 g de berenjena, en cubos (1 cm)
- 2 pizca de sal
- 200 g de agua
- 1 cdita de paprika dulce
- 200 g de cuscús
- 200 g de jitomates cherry, en mitades
- Wartości odżywcze
- na 4 porciones
- Kalorie
- 5694 kJ / 1361 kcal
- Białko
- 37 g
- Węglowodany
- 212 g
- Tłuszcz
- 44 g
- Tłuszcz nasycony
- 6 g
- Błonnik
- 28 g
- Sód
- 422 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tabule de quinoa
10min
Quiche de brócoli con harina de quinoa
45 min
Empanadas de lentejas y zanahoria con salsa schug
20min
Pescado con chakalaka de verduras y mantequilla de eneldo
50min
Sopa de lentejas y frijoles alta en proteínas
40min
Ensalada de quinoa y cuatro frijoles con aderezo de cúrcuma
30 min
Pastel de camote al pastor
35min
Hamburguesas de calabacín con salsa tzatziki (Hestan Cue™)
40min
Ensalada de quinoa con tofu
55min
Pay vegano de calabaza y verduras
1 godz. 20 min
Ensalada de betabel con vinagreta de perejil
30 min
Pollo y couscous Marroquí
45 min