Ensalada de berenjenas y pimientos con cuscús

Ensalada de berenjenas y pimientos con cuscús

4.1 10 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 porciones

Składniki

  • 5 g de hojas de perejil fresco
  • 1 diente de ajo pelado
  • 30 g de jitomate deshidratado
  • 6 hojas de albahaca frescas
  • 40 g de aceite de oliva extra virgen
  • 200 g de pimiento amarillo en cubos (1 cm)
  • 300 g de berenjena en cubos (1 cm)
  • 2 pizca de sal
  • 200 g de agua
  • 1 cdita de paprika dulce
  • 200 g de cuscús
  • 200 g de jitomates cherry en mitades

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 4 porciones

Sód 422 mg
Białko 37 g
Kalorie 5694 kJ / 1361 kcal
Tłuszcz 44 g
Błonnik 28 g
Tłuszcz nasycony 6 g
Węglowodany 212 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...