Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Espinacas
- 1 diente de ajo, pelado
- 30 g de aceite de oliva extra virgen
- 250 g de espinaca baby fresca
- 1 pizca de sal fina, o al gusto
- 1 pizca de pimienta negra molida, o al gusto
Puré de alubias
- 30 g de echalot
- 30 g de aceite de oliva extra virgen
- 250 g de alubias cocidas, enjuagadas y escurridas
- 160 g de agua
- 1 pizca de sal fina, o al gusto
- 1 pizca de pimienta negra molida, o al gusto
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 946 kJ / 226 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 12 g
- Tłuszcz
- 16 g
- Tłuszcz nasycony
- 2 g
- Błonnik
- 3.5 g
- Sód
- 401 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salmón al vapor con verduras de verano
30min
Crema vegana de cilantro y espinacas
25min
Crema de betabel
40min
Puré de betabel
1h
Crema de calabaza con raviolis
35min
Crema de acelgas con piñones (vegano y sin gluten)
40min
Crema vegana de acelgas
30min
Crema de chícharos con calamares y jitomate
50min
Calamares al azafrán con verduras y cuscús TM6
5h 20 min.
Espagueti de camote y pesto de hierbas finas
40min
Cassoulet de alubias con pesto de nuez en cocción lenta TM6
4 godz. 30 min
Sopa de acelgas con quinoa
1h