
Urządzenia i Akcesoria
蘆筍蕃紅花燉飯
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 人份
Składniki
-
洋蔥 ,切條35 克
-
綠蘆筍 ,切片 (2公分),去除老硬部分350 克
-
橄欖油30 克
-
義大利米 ,白色,品種為Carnaroli (烹煮時間18分鐘)320 克
-
不甜白酒60 克
-
水700 克
-
鹽 (詳見要訣)1 茶匙
-
番紅花絲 (詳見要訣)1 茶匙
-
蔬菜高湯醬1 - 1 ½ 茶匙
-
奶油,有鹽或無鹽20 克
-
帕瑪森起士粉 ,提味用
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
422 kcal /
1766 kJ
Białko
8.7 g
Tłuszcz
12.2 g
Węglowodany
68.1 g
Błonnik
2.7 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Sód
627 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

TM6 「模」力全開
44 Przepisy
Tajwan
Tajwan