
Urządzenia i Akcesoria
素拌飯
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 人份
Składniki
-
蒜頭1 - 2 粒
-
洋蔥 ,切塊 (2-3公分)100 克
-
紅甜椒 ,切塊 (2-3公分)50 克
-
青椒 ,切塊 (2-3公分)50 克
-
橄欖油50 克
-
蘑菇 ,切4等分100 克
-
櫛瓜 ,切方塊 (1公分)100 克
-
冷凍四季豆 ,切塊100 克
-
短梗米200 克
-
蔬菜高湯塊 (可用於0.5公升)1 塊
-
紅椒粉1 大匙
-
鹽1 茶匙
-
食用色素¼ 茶匙
-
水650 克
-
罐裝白色鷹嘴豆 ,洗淨瀝乾200 - 400 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
380 kcal /
1590 kJ
Białko
10.4 g
Tłuszcz
14.6 g
Węglowodany
52 g
Błonnik
8.4 g
Tłuszcz nasycony
2.1 g
Sód
811.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

TM6 「模」力全開
44 Przepisy
Tajwan
Tajwan