
Urządzenia i Akcesoria
蕃茄烤魚佐紅蘿蔔飯
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
6 人份
Składniki
金平鮋魚
-
金平鮋 ,切塊(約3塊)1600 克
-
櫻桃蕃茄 ,减半300 克
-
鹽1 ½ 茶匙
-
黑胡椒粗粒1 小撮
-
蒜頭2 粒
-
新鮮巴西利葉20 克
-
橄欖油100 克
-
胡椒粉1 小撮
-
檸檬汁40 克
紅蘿蔔飯
-
橄欖油20 克
-
紅蘿蔔 ,切塊 (2-3公分)150 克
-
新鮮巴西利葉10 克
-
蒜頭2 粒
-
洋蔥 ,切成楔形200 克
-
長梗米300 克
-
鹽1 茶匙
-
水580 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
584 kcal /
2442 kJ
Białko
46 g
Tłuszcz
24 g
Węglowodany
43 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Sód
1171 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

TM6 「模」力全開
44 Przepisy
Tajwan
Tajwan