Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 140 g pure chocolade, in stukken
- 130 g boter, in stukken
- 100 g suiker
- 100 g basterdsuiker
- 1 ei
-
2
tl vanillesuiker, huisgemaakt
lub 1 tl natuurlijk vanille-extract - 180 g meel
- ½ tl baksoda
- ½ tl bakpoeder
- 1 snuifje zout
- Wartości odżywcze
- na 1 stuk
- Kalorie
- 446 kJ / 107 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 13 g
- Tłuszcz
- 5 g
- Błonnik
- 0.6 g