Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g room
- 250 g melk
- 150 - 200 g suiker, volgens eigen smaak
- 1 tl huisgemaakte vanillesuiker
- 12 g gelatineblaadjes, in koud water geweekt en uitgelekt
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 1833 kJ / 438 kcal
- Białko
- 3.3 g
- Węglowodany
- 39.7 g
- Tłuszcz
- 30.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crème brulée met champagne en biscuits rose de Reims
3h
Geflambeerde uientaart
Brak ocen
Tiramisu
5h 20min
Hornazo
Brak ocen
Chocoladereep likeur
15min
Knapperige koekjes
1h 30min
Nougatine
1h 30min
Vruchtensaus (coulis)
10min
Gestoomde peren met chocolade-kardemomsaus
40min
Mousse van ham
10min
Kleverige toffeepuddings
Brak ocen
Chocolademousse
3h 20min