Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g room
- 250 g melk
- 150 - 200 g suiker, volgens eigen smaak
- 1 tl huisgemaakte vanillesuiker
- 12 g gelatineblaadjes, in koud water geweekt en uitgelekt
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 1833 kJ / 438 kcal
- Białko
- 3.3 g
- Węglowodany
- 39.7 g
- Tłuszcz
- 30.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Vruchtensaus (coulis)
10 min
Citroenmeringuetaart
2sa 30 dk
Crumble met peren en crème van ricotta
1h
Pavlova krans met frambozencoulis, vijgen en granaatappel
6h
Warme chocolademelk met karamel en whisky
No ratings
Aardbeienmojito
10 min
Aardbeienpudding
2sa 10 dk
Portugees crème brûlée
25min
Kip met 'mole verde' saus
No ratings
Veenbes & rode biet koekjes
No ratings
Aardbeiendaiquiri
10 min
Lentetaart met yoghurt
5h 15min