Urządzenia i Akcesoria
Karameltaart
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 3 godz. 50 min
12 stuks
Składniki
Karamelsaus
-
witte suiker250 g
-
room, 35% vet200 - 250 g
-
water1030 g
-
citroensap1 tl
-
boter (indien mogelijk in één stuk)30 g
-
azijn1 el
Karameltaart
-
boter op kamertemperatuur, en iets meer om in te vetten120 g
-
bloem en iets meer om te bestuiven200 g
-
eieren3
-
suiker80 g
-
melk120 g
-
natuurlijk vanille-extract1 tl
-
bakpoeder (1 zakje)11 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 stuk
Sód
174.3 mg
Białko
4.4 g
Kalorie
1485.1 kJ /
358.7 kcal
Tłuszcz
19.4 g
Błonnik
0.6 g
Tłuszcz nasycony
11.7 g
Węglowodany
40.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Karamel maken
14 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Pittige udon noedles met tempé (Matthew Kenney)
Brak ocen
Cashew brood wentelteefjes
Brak ocen
Soefganiots
2 godz.
Taartje met chocolade-praliné
Brak ocen
Skelethoofden
5 godz.
Walnoot Brittle
1 godz. 30 min
Chocoladetaart met sinaasappel
2 godz. 40 min
Chocolade-Fudgecake
Brak ocen
Frambozen-pistache cake
4 godz. 35 min
Gebakken kaastaart
3 godz. 10 min
Sinaasappelcake
1 godz.
Karamelpudding
1 godz.