Urządzenia i Akcesoria
Sinaasappelcake
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz.
8 porties
Składniki
-
100 g boter, op kamertemperatuur (en iets meer om de bakvorm in te vetten)zonnebloemolie (en iets meer om de bakvorm in te vetten)100 g
-
patisseriebloem (en iets meer om de bakvorm te bestuiven)250 g
-
suiker (en iets meer om te bestrooien)250 g
-
sinaasappel voor sap, ongepeld en in kwarten gesneden1
-
eieren3
-
130 g roomyoghurt natuur (± 125 g)1
-
bakpoeder (15 g)1 zakje
-
zout1 snuifje
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
7.11 g
Kalorie
1606 kJ /
385 kcal
Tłuszcz
13.66 g
Węglowodany
58.33 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Rabarber, sinaasappel en amandel cake
1 godz. 30 min
Yoghurtcake
1 godz. 40 min
Yoghurt met kokosnoot
12 godz. 15 min
Detoxsapje met appel en peer
10 min
Gestoomde citroencake
2 godz. 20 min
Traditionele vruchtenjam
55 min
Zwarte woud kerstbuche
1 godz. 30 min
Volkoren hamburgerbroodjes
2 godz. 50 min
Cheesecake (gebakken)
7 godz. 20 min
Appelcake
1 godz.
Marmercake
2 godz.
Citroencake
2 godz.