Urządzenia i Akcesoria
Chocolade toffee cake
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz.
12 sneetjes
Składniki
Cake
-
boter in stukken, en meer om in te vetten200 g
-
pure chocolade minimum 63% cacao, callets of stukken200 g
-
water100 g
-
bloem250 g
-
cacaopoeder (ong. 4 el)25 g
-
bakpoeder1 volle eetlepel
-
lichtbruine suiker180 g
-
suiker180 g
-
eieren3
-
crème fraîche80 g
Glazuur
-
pure chocolade minimum 60% cacao, callets of stukken200 g
-
zachte boter in stukken200 g
-
poedersuiker200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 sneetje
Białko
7 g
Kalorie
3181 kJ /
760 kcal
Tłuszcz
47 g
Węglowodany
77.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Feesttafel
9 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Frangipanetaart
1 godz. 25 min
Rugelach met pistache-halva
Brak ocen
Taartjes met chocolade- en pecannootvulling
1 godz. 10 min
Sponge cake (luchtige cake)
1 godz. 50 min
Zoet kruimeldeeg
1 godz. 50 min
Caramel vanille bourbon saus
Brak ocen
Worteltaart
2 godz.
Zwart-Wit Muffins
1 godz.
Knäckebröd met maanzaad en rozemarijn
1 godz. 15 min
Glutenvrije frambozen rolgebak
Brak ocen
Marmercake
2 godz.
Chocoladecake
40 min