Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 215 g bloem plus extra voor het bestuiven
- 200 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken, plus extra voor het invetten
- 130 g suiker
- 3 eieren
- 100 g pecannoten plus extra voor de garnering
- 25 g hazelnoten
- 100 g pure chocolade in stukken
- 1 tl bakpoeder
- 1 snuifje zout
- poedersuiker om te bestuiven
- Wartości odżywcze
- na 1 stuk
- Kalorie
- 4575.2 kJ / 1093.5 kcal
- Białko
- 15.7 g
- Węglowodany
- 90.1 g
- Tłuszcz
- 77 g
- Tłuszcz nasycony
- 34.9 g
- Błonnik
- 7.2 g
- Sód
- 190.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gebraden kruiden-sinaas kip en basmati rijst met rozijnen
1 Std.
Avocado limoen cheesecake (zonder toegevoegde suiker)
2 godz. 30 min
Aardappel-wortel hapjes
40 Min
Spaanse brunch
1h 15min
Duitse brunch
1h 15min
Courgette en tonijn terrine - Tagliatelle van paprika
No ratings
Gegrilde octopus met aardappelen
2 Std. 45 Min
Zwarte rijstpizza met courgetteroom, gebakken garnalen en kwark
No ratings
Bananenbrood
No ratings
Pisco sour
No ratings
Mediterraanse gebakjes
No ratings
Worteltaart
2h