Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 6 eieren, medium (53-63 g), koud
- 15 g rode uien, de schillen
- water, te vullen tot 1L
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 258 kJ / 61.7 kcal
- Białko
- 5.3 g
- Węglowodany
- 0.3 g
- Tłuszcz
- 4.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.3 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 61 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Glazuur
5min
Koninginnenhapje
55 Min
Rustieke kaas dip met bier, komijn en paprika
Brak ocen
Zalm op een bedje van asperges met kruidenvinaigrette
45 Min
Half bolletje vanille en karamel
Brak ocen
Kokos en karamel cheesecake
Brak ocen
Geel gekleurde eieren
55 Min
Lichtblauw gekleurde eieren
Brak ocen
Zalmfilet met boekweit en asperges
40 Min
Driekoningentaart met peren en rozijnen
1h 50min
Eiersalade in een knapperig Paasnestje
1 Std.
Zalm, basmati rijst en romige dille saus
40 Min