Urządzenia i Akcesoria
Colorare le uova di azzurro
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 55 min
6 porzioni
Składniki
-
150 g di cavolo rosso tagliato a pezzi (3 cm)
-
6 uova fredde, medie (53-63 g)
-
l'acqua per riempire fino a 1 l
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Sód
61 mg
Białko
5.3 g
Kalorie
258 kJ /
61.7 kcal
Tłuszcz
4.2 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
1.3 g
Węglowodany
0.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Brownies al cioccolato
45 min
Spirali di carote in insalata con mela, feta e noci
Brak ocen
Panini al pesto a vapore
Brak ocen
Crema Thermomix® per le feste
25 min
Crêpe
1 godz. 15 min
Zuppa di asparagi e aneto
25 min
Torta "Opera"
24 godz.
Gelato al gusto Cheesecake
Brak ocen
Vulcano al cioccolato
15 min
Tarte flambé con pancetta
40 min
Smoothie allo zenzero e agli agrumi
10 min
Quark alle erbe aromatiche
10 min