Overnight Baked Oats

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
2 porzioni

Składniki

  • 1 cucchiaino di olio di semi di girasole per ungere
  • 50 g di nocciole sgusciate, con la buccia
  • 2 mele detorsolate, a fette
  • 150 g di bevanda a base di mandorle
  • 10 g di sciroppo d’acero
  • ½ cucchiaino di cannella in polvere
  • ½ cucchiaino di zenzero, secco, macinato
  • 1 limone la buccia grattugiata
  • ½ cucchiaino di lievito in polvere
  • 2 pizzichi di sale
  • 70 g di fiocchi d'avena

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 10 g
Kalorie 1701 kJ / 408 kcal
Tłuszcz 24 g
Węglowodany 38 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...