Rokforlu ve etli pırasa çorbası
TM6 TM5 TM31

Rokforlu ve etli pırasa çorbası

4.5 (6 ocen)

Składniki

  • 50 g tereyağı, kültürlü, parçalar halinde kesilmiş
  • 300 g pırasa, yalnızca beyaz kısım, dilimler halinde kesilmiş (2 mm)
  • 1000 g su
  • 300 - 350 g dana bonfile, ince şeritler halinde kesilmiş (yaklaşık 1 mm x 30 mm)
  • 1 tk ev yapımı et bulyon
    lub 1 küp et bulyon, ufalanmış
  • 150 g patates, küpler halinde kesilmiş (2 cm)
  • ½ tk tuz
  • 80 g krema, hepsi (inek sütünden)
  • 150 g rokfor peyniri, parçalar halinde kesin

Wartości odżywcze
na 1 porsiyon
Kalorie
1577.4 kJ / 377 kcal
Białko
18 g
Węglowodany
12.5 g
Tłuszcz
28.8 g
Tłuszcz nasycony
16.2 g
Błonnik
1.5 g
Sód
423 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy