Mango Soslu Somon ile Taze Fasulye ve Havuç
TM5 TM6

Mango Soslu Somon ile Taze Fasulye ve Havuç

5.0 (3 oceny)

Składniki

Somon, havuç ve taze fasulye

  • ½ - 1 tk toz acı kırmızı biber
  • 1 tk tuz
  • 1 tutam toz muskat
  • 2 tutam toz beyaz biber
  • 4 derisiz, kılçıksız somon fileto (her biri 150-180 g, 4 cm kalınlığında)
  • 200 g havuç, dilimlenmiş (yakl. 2 mm)
  • 250 g taze fasulye, ayıklanmış, gerekirse ikiye bölünmüş

Mango sosu

  • 250 g olgun mango, soyulmuş, parçalara bölünmüş (yakl. 3 cm)
  • 50 g brendi
  • 1 tk köri tozu
  • 300 g su
  • 100 g krema
  • 120 g yoğurt
  • 1 tutam tuz
  • 1 tutam toz beyaz biber
  • 1 dal maydanoz yaprağı, süslemek için (opcjonalnie)

Wartości odżywcze
na 1 porsiyon
Kalorie
2144 kJ / 513 kcal
Białko
37 g
Węglowodany
18 g
Tłuszcz
28 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy