Urządzenia i Akcesoria
Eieren met kruidensaus en Paaskoekjes
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
6 porties
Składniki
Eieren
-
eieren, medium (53-63 g) koud6
-
water te vullen tot 1L
Paaskoekjes
-
opklopbare room, 30-40% V.G.100 g
-
bloem en iets meer om te bewerken100 g
-
bakpoeder½ tl
-
komijnzaad½ tl
-
zout½ tl
Kruidensaus
-
verse peterselie (ong. 20 g), enkel de bladeren1 bos
-
verse bieslook (ong. 10 g), in ringen1 bos
-
crème fraîche, 15% v.g200 g
-
melk30 g
-
vers geperst citroensap20 g
-
agavesiroop10 g
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
kaviaar6 tl
-
tuinkers vers6 tl
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
258.3 mg
Białko
8.3 g
Kalorie
744 kJ /
177.8 kcal
Tłuszcz
13.2 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
6.3 g
Węglowodany
6.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Paasrecepten
14 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Spaanse brunch
1 godz. 15 min
Pavlova krans met frambozencoulis, vijgen en granaatappel
6 godz.
Gazpacho
1 godz. 15 min
Snelle kaassoufflés
45 min
Bessenmousse
4 godz. 50 min
Sinaasappel-currydressing
10 min
Mexicaanse rozemarijnpunch
10 min
Asperge-langoustine terrine
10 godz.
Aardbeienpudding
2 godz. 10 min
Amandelpasta
1 godz. 10 min
Galantine van kip met dille-yoghurtsaus
3 godz. 25 min
Forelmousse
5 min