Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g volle melk
- 6 eierdooiers, van grote eieren
- 1 vanillestokje, enkel het merg
- 400 g slagroom (ong. 48% vet)
- 250 g suiker
- 700 g rabarber, in stukken (3 cm)
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 2479 kJ / 593 kcal
- Białko
- 7.3 g
- Węglowodany
- 48.5 g
- Tłuszcz
- 41.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Forelmousse
5 Min
Een knoflook en uien mengsel fruiten
20 Min
Bloemkool korma
2 Std. 20 Min
Eieren met kruidensaus en Paaskoekjes
Brak ocen
Virgin citroen en tijm cocktail
45 Min
Rabarbertaart
55min
Zoete aardappel pannenkoekjes met rabarber-anijs compote
25 Min
Rabarber en gember gin fizz
336h 10min
Confituur van rabarber, aardbei en vanille
45 Min
Op zijn geheel geroosterde zalm met miso en gochujang pikante saus
Brak ocen
Ananas-kokos crème brûlée zonder toegevoegde suikers
Brak ocen
Vegan appeltaart met crumble en meringue
Brak ocen