Urządzenia i Akcesoria
Rabarberijs
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 36 godz. 25 min
6 porties
Składniki
-
volle melk200 g
-
eierdooiers van grote eieren6
-
vanillestokje enkel het merg1
-
slagroom (ong. 48% vet)400 g
-
suiker250 g
-
rabarber in stukken (3 cm)700 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
7.3 g
Kalorie
2479 kJ /
593 kcal
Tłuszcz
41.1 g
Węglowodany
48.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Rabarber
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Vruchtensaus (coulis)
10 min
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25 min
Gemalen ijs
5 min
Bosbessen cheesecake-ijs
14 godz. 35 min
Chai latte parfait
15 godz. 5 min
Rabarber-munt cocktail
2 godz.
Aardbeienpudding
2 godz. 10 min
Mousse van ham
10 min
Appelmoes
20 min
Mediterraans Rozemarijnbrood
1 godz. 55 min
Warme chocolademelk op een stokje
1 godz. 20 min
Aardbeienjam
1 godz. 5 min