Cheesecake de durazno con flores comestibles

Cheesecake de durazno con flores comestibles

4.0 1 ocena
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 4 godz. 25 min
10 rebanadas

Składniki

  • 5 láminas de grenetina (aprox. 2 g cada una)
  • agua para hidratar
  • 150 g de hojuelas de avena
  • 60 g dátiles deshuesados
  • 40 g de aceite de coco
  • 600 g de durazno pelado, sin hueso, en mitades y en rebanadas (2-3 mm)
  • 90 g de azúcar
  • 1 cda de jugo de limón amarillo, recién exprimido
  • 200 g de leche entera
  • 1 cdita de extracto de vainilla natural
  • 500 g de queso crema en trozos
  • 20 - 25 flores comestibles para decorar

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 rebanada

Sód 197.3 mg
Białko 9.2 g
Kalorie 1516.3 kJ / 362.4 kcal
Tłuszcz 23 g
Błonnik 2.9 g
Tłuszcz nasycony 13.7 g
Węglowodany 32.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...