Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 5 láminas de grenetina (aprox. 2 g cada una)
- agua, para hidratar
- 150 g de hojuelas de avena
- 60 g de dátiles deshuesados
- 40 g de aceite de coco
- 600 g de durazno, pelado, sin hueso, en mitades y en rebanadas (2-3 mm)
- 90 g de azúcar
- 1 cda de jugo de limón amarillo, recién exprimido
- 200 g de leche entera
- 1 cdita de extracto de vainilla natural
- 500 g de queso crema, en trozos
- 20 - 25 flores comestibles, para decorar
- Wartości odżywcze
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 1516.3 kJ / 362.4 kcal
- Białko
- 9.2 g
- Węglowodany
- 32.5 g
- Tłuszcz
- 23 g
- Tłuszcz nasycony
- 13.7 g
- Błonnik
- 2.9 g
- Sód
- 197.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gelatina cremosa de piña
4h 10min
Nieve de sandía y jamaica
5h
Café dalgona Irlandés
10min
Bolitas energéticas de plátano
15min
Crème brûlée de coco vegano
15min
Leche condensada vegana
1h 10 min
Tortillas de coliflor
1h
Pastel de durazno y ciruela
1h
Gelatina de mango
15min
Helado de yogur griego y frambuesa (bajo en grasa) TM6
10 Std. 15 Min
Mini gelatinas mosaico
5h
Hot cakes soufflé (Japoneses)
40 min