Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Puré de papa
- 1000 g de agua
- 800 g de papa, harinosa, pelada y en cubos (2-3 cm)
- 75 g de mantequilla con sal, en cubos
Pasta choux
- 115 g de agua
- 25 g de mantequilla con sal, en cubos
- ¼ cditas de sal marina
- 80 g de harina de trigo
- 2 huevos medianos
Horneado
- 3 yemas de huevo
- 1 cditas de sal marina
- 1 pizca de pimienta negra molida
- Wartości odżywcze
- na 1 porciones
- Kalorie
- 244 kJ / 58 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 6 g
- Tłuszcz
- 3 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salsa blanca italiana
20min
Escalopines al marsala con champiñones
20min
Puré de papa
50 min
Dulce de leche
2h
Crema batida
10min
Sabayón
15min
Huevos medios
25 min
Helado de dulce de leche
12h
Merenguitos con polvo de chipotle
1h
Souffle de queso gruyere
40 min
Panqué de miel
2h 30 min
Pay de limón
3u. 30min