![Pasta fresca de hierbas Pasta fresca de hierbas](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/E0398617-EF6E-4290-B851-BAA6E5B42F7C/Derivates/6FD60B29-6134-401F-B254-379705C3FFD4.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 cucharada de tomillo seco
- 1 cucharada de cilantro, seco
- 1 cucharada de romero, seco
- 1 cucharada de orégano, seco
- 1 cucharada de albahaca, seca
- 2 huevos
- 230 g de harina
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 3612 kJ / 860 kcal
- Białko
- 32 g
- Węglowodany
- 153 g
- Tłuszcz
- 11 g
- Błonnik
- 5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pan de caja
2h 30min
Buñuelos de feria con miel de guayaba y piloncillo
55min
Cuernitos
4h
Pan de muerto relleno de dulce de leche
4 godz. 15 min
Pasta fresca de betabel
25 Min
Masa para pasta fresca
1 Std.
Grissinos (Palitos de pan)
1 Std.
Strudel de manzana
1 Std. 45 Min
Encurtidos (Achcharu)
48h 30min
Tortillas de harina caseras
1 Std.
Bolillos caseros
1h 40min
Baguette
3 Std. 45 Min