Urządzenia i Akcesoria
Pasta fresca de hierbas
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 25 min
1 porción
Składniki
-
1 cucharada de tomillo seco
-
1 cucharada de cilantro seco
-
1 cucharada de romero seco
-
1 cucharada de orégano seco
-
1 cucharada de albahaca seca
-
2 huevos
-
230 g de harina
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porción
Białko
32 g
Kalorie
3612 kJ /
860 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
5 g
Węglowodany
153 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
LOS SABORES DE ITALIA
57 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Focaccia - Demo presentadores
35 min
Focaccia de jitomate
1 godz.
Dulce de leche
2 godz.
Rub de hierbas finas
5 min
Curd de limón TM6
20 min
Masa para pasta fresca
1 godz.
Panal de caramelo
1 godz. 30 min
Panes al vapor Taiwaneses
2 godz. 45 min
Pasta fresca de betabel
25 min
Mole amarillo
35 min
Ravioles de espinaca y requesón
40 min
Pizza diavola
2 godz. 15 min