Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de jitomates deshidratados
- 100 g de aceitunas negras deshuesadas
- 180 g de agua
- 15 g de levadura seca instantánea
- 15 g de azúcar
- 1 huevo
- 40 g de aceite de oliva
- 1 cda de romero
- 450 g de harina
- ½ cdita de sal
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1075 kJ / 256 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 41 g
- Tłuszcz
- 7 g
- Błonnik
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Panqué alemán al vino tinto de Don Martin Berger
1h 30min
Hogaza rústica
24h
Pan integral de semillas
2 Std. 50 Min
Pan de frijol
1h 40min
Pan de soda
35 Min
Bollitos de albahaca y parmesano
2 Std. 50 Min
Baguette
10 Std. 40 Min
Clafoutis de higo
1h 30min
Tartaletas con manzana, mandarina y menta
1h
Pan de queso feta y aceitunas
1h 20 min
Hogaza de vino tinto
15hod. 30min
Fruit cake
4h