Urządzenia i Akcesoria
Pan de pumate, aceitunas negras y romero
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
10 porciones
Składniki
-
100 g de jitomates deshidratados
-
100 g de aceitunas negras deshuesadas
-
180 g de agua
-
15 g de levadura seca instantánea
-
15 g de azúcar
-
1 huevo
-
40 g de aceite de oliva
-
1 cda de romero
-
450 g de harina
-
½ cdita de sal
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porción
Białko
7 g
Kalorie
1075 kJ /
256 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
41 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
DE MI COCINA A TU COCINA
59 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Pan de queso feta y aceitunas
1 godz. 20 min
Pan blanco
1 godz. 40 min
Concentrado de caldo de carne
45 min
Baguette
3 godz. 45 min
Hogaza de centeno
16 godz. 50 min
Bollitos de albahaca y parmesano
2 godz. 50 min
Aperitivos salados de ajonjolí
40 min
Baguette
10 godz. 40 min
Pan de canela
3 godz.
Pan de caja integral
1 godz. 40 min
Pan de brioche
5 godz.
Hogaza exprés
50 min