![Pan de pumate, aceitunas negras y romero Pan de pumate, aceitunas negras y romero](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/43C857C0-2490-476C-930A-8146BCDD3539/Derivates/2FB06467-6A7B-4038-AD8E-CEA60F06DA05.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de jitomates deshidratados
- 100 g de aceitunas negras deshuesadas
- 180 g de agua
- 15 g de levadura seca instantánea
- 15 g de azúcar
- 1 huevo
- 40 g de aceite de oliva
- 1 cda de romero
- 450 g de harina
- ½ cdita de sal
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1075 kJ / 256 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 41 g
- Tłuszcz
- 7 g
- Błonnik
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pan de brioche
5 Std.
Pan blanco
1 Std. 40 Min
Hogaza rústica
24 Std.
Focaccia de romero y jitomate deshidratado
1 Std. 20 Min
Pastel de calabacita
1 Std. 15 Min
Baguette
10h 40 min
Pan de soda
35 Min
Pan de aceitunas TM6
4h
Focaccia con cebolla, aceitunas y romero
1h
Pay de nuez con chocolate
1 Std. 10 Min
Pan brioche
14h
Yogur griego natural
15h 30min